ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυνελήφθη ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς

Στη ΓΑΔΑ οδηγείται αυτή την ώρα ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, συνοδεία αστυνομικών.

Η μεταγωγή του έγινε από άλλη έξοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, για να μην υπάρξει σύγχυση λόγω των μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στο σημείο.

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και όλη η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Την τελική απόφασή του επί των ποινών ανακοίνωσε το δικαστήριο. Στη φυλακή όλη η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής – Μόνο 5 πρώην βουλευτές εκτός φυλακής. Αναστολή μόνο σε 12 από τους 51 καταδικασθέντες.

Πιο συγκεκριμένα, όλο το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής θα βρεθεί στη φυλακή, αναστολή δόθηκε μόνο σε 12 κατηγορούμενους. Κατά συνέπεια, θα οδηγηθούν στην φυλακή οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος, Νίκος Μίχος και Ζησιμόπουλος.

Αναστολή θα δοθεί σε Σκάλκο, Δήμου, Μαρία, Παπαδόπουλο, Αντωνακόπουλο, Καστρινό, Δασκαλάκη, Αρβανίτη, Αλεξόπουλο, Μπούκουρα, Ζαρούλια, Κουκούτση.

Σε ό,τι αφορά στις αναστολές στους Αρβανίτη, Αλεξόπουλο, Ζαρούλια και Κουκούτση επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ και της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής τους.