ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυνελήφθη η Βατίδου - Εμβόλισε μηχανή & τραυμάτισε 57χρονη

Συνελήφθη η Βατίδου – Εμβόλισε μηχανή & τραυμάτισε 57χρονη

‘Ενα έντονο σκηνικό σημειώθηκε με την Εύη Βατίδου που φέρεται να ακολούθησε και να εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με αποτέλεσα να τραυματίσει μια 57χρονη γυναίκα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Γλυφάδας όταν οι δυο επιβάτες της μοτοσικλέτας είχαν φραστικό επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, της έσπασαν τον καθρέπτη του οχήματός της.

Η παρουσιάστρια φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα 57 ετών που επέβαινε σε αυτή. Η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας. Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Πηγή: iefimerida