Συνελήφθη ο προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis «Μάξιμος Σαράφης» – Κατηγορείται ότι εξαπατούσε επιχειρηματίες

13 mins read

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών μετά την επιχείρηση που πραγματοποίησε το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων και ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης” είναι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, μετέδωσε απόψε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας, μαζί με άλλα δύο άτομα, φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες, αποσπώντας χρηματικά ποσά, δήθεν για τη γρήγορη χορήγηση τραπεζικών δανείων και για την εξασφάλιση ευνοϊκών όρων.

Όπως έγινε γνωστό συγκεκριμένα, ο πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας της Novartis συνελήφθη με την κατηγορία σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, ταυτοχρόνως με τη διάπραξη απατών με τραπεζικά προϊόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών μετά την επιχείρηση που πραγματοποίησε το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μαζί του συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα που είχαν συνολικά αποσπάσει το ποσό των 600.000 ευρώ, ενώ για το σκοπό αυτό φέρεται να είχαν συστήσει περισσότερες από μία εταιρείες.

Σύμφωνα με το MEGA, τα τρία αυτά άτομα βρίσκονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στις οικίες τους. Μετά το πέρας της επιχείρησης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο Μάξιμος Σαράφης», ο κουκουλοφόρος μάρτυρας που με τις διαβόητες «καταθέσεις» του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μια άνευ προηγουμένου σκευωρία με στόχο δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν κεντρικό τραπεζίτη και επτά υπουργούς, εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες.

Κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που ανέθεσαν τη συγκεκριμένη δουλειά κι έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις, στηριζόμενοι σε τέτοιους ανθρώπους, εμφανίζονται σήμερα κήνσορες της ηθικής, «τιμητές της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξεως».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα