ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυντετριμμένος και ο αδερφός του Καλλιάνου: «Έχουν καταλυθεί τα πάντα- Δεν υπάρχει...

Συντετριμμένος και ο αδερφός του Καλλιάνου: «Έχουν καταλυθεί τα πάντα- Δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα Υγείας» (video)

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, Χρήστος Καλλιάνος. 

Με αφορμή το γεγονός ότι τελικά έχασαν τον πατέρα τους και όσα έχει δηλώσει ο Γιάννης Καλλιάνος για λάθη και παραλείψεις στο Αττικό Νοσοκομείο, ο αδερφός του, ο οποίος είναι γιατρός στην Κύπρο, αναφερόμενος στο τραγικό γεγονός τόνισε: “Έχουν καταλυθεί τα πάντα, δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα Υγείας στην Ελλάδα”.

Αναφερόμενος στη δική του δουλειά- είναι επεμβατικός καρδιολόγος- είπε πως κι εκείνος όταν μπαίνει για κάποιο χειρουργείο σκέφτεται πως ο ασθενής ίσως δεν ξαναβγεί. Συγκεκριμένα τόνισε: “Είναι μεγάλη η φθορά. Όμως όταν βλέπω έναν άρρωστο έστω και μία μέρα ζωής να του δώσω είναι κέρδος. Αυτοί οι άνθρωποι όμως, που δεν είναι καν άνθρωποι αλλά κατώτερες μορφές ζωής, δεν το έχουν αυτό. Δεν έχουν γνώσεις ιατρικής. Εκεί μέσα έζησα πράγματα πρωτόγνωρα. Δεν έγινε ότι έπρεπε να γίνει. Δεν ζήτησα ποτέ μονάδα Εντατικής. Με κοιτούσαν με απάθεια, ημιμάθεια και αλαζονεία”.