ΑρχικήΕπικαιρότηταΣύζυγος 54χρονης: «Ο δικηγόρος Αντωνιάδης συμφώνησε να διασωληνωθεί η Αντιγόνη»

Σύζυγος 54χρονης: «Ο δικηγόρος Αντωνιάδης συμφώνησε να διασωληνωθεί η Αντιγόνη»

Μοιάζει παράδοξο να ζητείται η γνώμη ενός δικηγόρου για το αν πρέπει να διασωληνωθεί ένας ασθενής αντί για τους γιατρούς που έχουν τις γνώσεις και την κλινική εικόνα του ασθενούς. Ωστόσο, ο σύζυγος της άτυχης ανεμβολίαστης 54χρονης που έχασε τη ζωή της στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αναφέρει ότι ο δικηγόρος Αντωνιάδης που συνήθως αναλαμβάνει υποθέσεις αρνητών, δεν ήταν αρνητικός στη διασωλήνωση της Αντιγόνης.

Όπως προκύπτει πάντως από την απάντηση του ιδίου που δημοσιεύθηκε στο προφίλ του στο facebook, τελικά η γυναίκα- που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εκτός από την μόλυνση με τον κορωνοϊό- δέχθηκε να διασωληνωθεί, αφού στο τέλος κατάλαβε την κριστιμότητα της κατάστασή της.

Ο ίδιος, αφού απαντάει σε οξύ ύφος στους επικριτές του, σχολιάζει ότι όταν ο ασθενής δεν θέλει κάτι, είναι ελεύθερος να το κάνει και επαναλαμβάνει τις θεωρίες περί χούντας.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μιρμίρολγου έχει ως εξής:
Καλησπέρα σας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας φίλους και γνωστούς από τα βάθυ της καρδιάς μου για τα μηνύματά σας, την στήριξή σας, και την βοήθεια που πρόσφεραν όλες αυτές τις μέρες, να είστε όλοι καλά και πάλι ευχαριστώ για τον άδικο χαμό της συζύγου μου. Και θέλω να πω σε μερικούς όταν οι άνθρωποι πενθούν είναι άσχημο και απάνθρωπο αυτό που κάνετε, διότι δεν τα γνωρίζετε όλα και η κρίση σας είναι λανθασμένη. θα ήθελα να φύγετε από το προφιλ μου όλοι εσείς που τα γράψατε αυτά.

Δεν είστε θεοί, ούτε ο κριτές της Βίβλου, ένας μονο κρίνει και αυτός είναι ο Χριστός. Και προς γνώσιν ο Αντωνιάδης συμφώνησε να διασωληνωθεί διότι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, οπότε πάρτε πίσω ότι είπατε, όλοι εμείς συμφωνούσαμε για να διασωληνωθεί, επίσης πάρτε τις ασυναρτισίες σας πίσω και τέλος όταν ο ασθενής δεν θέλει κάτι, είναι ελεύθερος να το κάνει.. Επίσης εσείς δημιοσιόγραφοι της φακής μη με ξαναενοχλήσετε όυτε καλημέρα να μη μου πείτε ούτε να γράψετε ούτε να πείτε, σας δηλώνω θα υπάρξουν συνέπειες άμα αντιληφθώ το οτιδήποτε, δρόμο τώρα.

Διότι θα περάσουν οι μέρες του πένθους μου και θα γυρίσω δριμυμίτερος στις ίδιες απόψεις και στους ίδιους αγώνες κατά της χούντας που θέλετε να επιβάλεται. Λοιπόν τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Ευχαριστώ πολύ. (σσ. Η σύνταξη και η ορθογραφία είναι του συντάκτη της ανάρτησης).

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάει το πανελλήνιο, έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα. Συγκεκριμένα, την παρέμβαση της Εισαγγελίας, η οποία δεν στρέφεται κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, προκάλεσαν σειρά δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία 54χρονη γυναίκα ανεμβολίαστη και αρνήτρια της πανδημίας δεν δέχθηκε να διασωληνωθεί λόγω μείωσης του οξυγόνου της και φέρεται να όρισε και δικηγόρο προκειμένου να μην γίνει η συγκεκριμένη ιατρική πράξη.