ΑρχικήΕπικαιρότηταΣύζυγος Καραϊβάζ: «Ήμουν πεπεισμένη ότι θα τους πιάσουν»

Σύζυγος Καραϊβάζ: «Ήμουν πεπεισμένη ότι θα τους πιάσουν»

Δικαιωμένη νιώθει η Στάθα Αλεξανδροπούλου, σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τη σύλληψη των δύο εμπλεκομένων στη δολοφονία του συζύγου της.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 40 και 48 ετών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021. Στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης των δύο ανδρών, η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου, αισθάνθηκε δικαίωση, ευχαριστώντας παράλληλα τις Αρχές που φαίνεται ότι κατάφεραν τελικά να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στα ίχνη των εμπλεκομένων.

Μιλώντας στο Mega ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πίστευα ότι θα έρθει η ώρα και το έλεγα στις τελευταίες μου συνεντεύξεις με αφορμή τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη και από τις επαφές που είχα με τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι θα έχουμε αποτελέσματα», είπε η κυρία Αλεξανδροπούλου  και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση και νιώθω δικαιωμένη, το πίστευα ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Κληθείσα να σχολιάσει αν γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις των Αρχών, η κυρία Αλεξανδροπούλου δήλωσε άγνοια, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

«Δεν γνωρίζω για τις επόμενες συλλήψεις, προκειμένου να φτάσουν όμως στις συλλήψεις έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία. Μου είχε πει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ότι ήταν θέμα τιμής για εκείνους να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Ευχαριστώ τους αξιωματικούς που με πολύ κόπο και προσπάθεια έφτασαν μέχρι εδώ. Είμαι πεπεισμένη ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι πρέπει», κατέληξε η κυρία Αλεξανδροπούλου.