ΑρχικήΕπικαιρότηταΤα ταξίδια της Καϊλή και του Τζιόρτζι στη Μεσόγειο, παρέα με την...

Τα ταξίδια της Καϊλή και του Τζιόρτζι στη Μεσόγειο, παρέα με την Μπαγιαρίν (video)

Η ισπανική Es Diario φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι μαζί με τη Λάουρα Μπαγιαρίν, το «δεξί χέρι» της εκπροσώπου του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρθία (Iratxe García), πάνω σε ιστιοφόρο με το οποίο πιθανότατα γύριζαν όλη τη Μεσόγειο.

Η Μπαγιαρίν ταξίδευε σε ένα ιστιοφόρο μαζί με την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, την περίοδο που το σκάνδαλο Qatargate βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη.

«Την ώρα που η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διπλασίαζε τις τραπεζικές της καταθέσεις με τις φερόμενες εγκληματικές δραστηριότητες, οι τρεις τους έκαναν ταξίδια σε όλη τη Μεσόγειο», γράφει το ρεπορτάζ της Es Diario.

Οι φωτογραφίες και οι… πόζες
«Η Μπαγιαρίν φωτογραφίζεται επίσης τον Αύγουστο του 2019 με την Εύα Καϊλή στα ανοιχτά των Βαλεαρίδων Νήσων. Η φιλία της με το κατηγορούμενο ζευγάρι για εμπλοκή στο σκάνδαλο επιβεβαιώνεται και από τα ιδιωτικά γεύματα που είχε ο Τζιόρτζι με την Μπαγιαρίν τον Απρίλιο του 2019», προσθέτει η Es Diario.

«Τον Ιούλιο του 2021, η Μπαγιαρίν ποζάρει σε μια βάρκα με τον Τζιόρτζι αφού έχουν αγκυροβολήσει στο παραδεισένιο ελληνικό νησί των Αντίπαξων, στο πλαίσιο μιας ιδιωτικής κρουαζιέρας με το ιστιοφόρο τους στο Ιόνιο Πέλαγος. Άλλωστε, το μότο του Τζιόρτζι είναι “σπίτι βρίσκεσαι εκεί που ρίχνεις άγκυρα”», συμπληρώνει το ισπανικό μέσο.

«Επίσης, το μότο του είναι ότι “σπίτι βρίσκεσαι εκεί όπου έχεις φίλους” ενώ μοιράζεται το ιστιοφόρο του με τη Μπαγιαρίν», αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας. Μάλιστα, τονίζει ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες βρίσκονται στη διάθεση του εισαγγελέα και ερευνάται η πιθανή εμπλοκή της Λάουρα Μπαγιαρίν στο Qatargate.