ΑρχικήΕπικαιρότηταΤέσσερις εκπομπές «Στο Κέντρο», πέντε ειδήσεις

Τέσσερις εκπομπές «Στο Κέντρο», πέντε ειδήσεις

Δυναμικά έχει εισέλθει στις ενημερωτικές εκπομπές η εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά στην ΕΡΤ1, καθώς πέρα από τα σημαντικά πρόσωπα που φιλοξενούνται, έχει «βγάλει» και σημαντικές ειδήσεις από τον κάθε καλεσμένο.

Στην πρώτη εκπομπή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με τη φράση «ο τόπος κυβερνιέται στο κέντρο», «προκάλεσε» την απάντηση του Πρωθυπουργού στη συνέντευξη του στο «Βήμα» που έγινε και πρωτοσέλιδο «οι εκλογές κερδίζονται στο Κέντρο». Στην ίδια εκπομπή, ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σεργκέι Σουτένκο αποκάλυψε ότι ο Μιχαήλ του Τάγματος Αζόφ που είχε μιλήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο, έπεσε νεκρός από ρωσικά πυρά στη Μαριούπολη.

Στην δεύτερη εκπομπή παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εκεί, η κυρία Σακελλαροπούλου, μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι στόχος είναι «Να δώσει φωνή σε αυτούς που δεν έχουν, βάζοντας στο κέντρο τους απλούς ανθρώπους».

Στην τρίτη εκπομπή, φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρώτη εφ όλης της ύλης συνέντευξη του μετά την αποχώρησή του από την πολιτική και την επιστροφή του στη δημοσιογραφία, όπου αποκάλυψε το παρασκήνιο του 2015. Συγκεκριμένα, ανέφερε το κόκκινο τηλεφώνημα μεταξύ ΤσίπραΠούτιν μετά το δημοψήφισμα και την απογοήτευση του τότε Πρωθυπουργού όταν ο Ρώσος πρόεδρος του είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να μεσολαβήσει στην Μέρκελ.

Η τέταρτη εκπομπή φιλοξενήθηκε στο Φανάρι, όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όχι μόνο έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του αλλά και μίλησε ανοιχτά για τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο και τη στάση του απέναντι στον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, υπογραμμίζοντας ότι ο Κύριλλος έπρεπε να παραιτηθεί για την Ουκρανία και ας τον έβαζε φυλακή ο Πούτιν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ