Θέμα στο Euronews ο τραγέλαφος με τον «Τζόκερ» στην Ελλάδα

8 mins read

Μέχρι και το Euronews έφτασαν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ σε κινηματογράφους των Αθηνών, μετά από πληροφορίες ότι ανήλικοι παρακολουθούσαν την ταινία του Joker.

Το Euronews αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι η αστυνομία μπήκε σε δύο προβολές κινηματογράφων «όταν υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού της χώρας ανέφεραν ότι ανήλικα παιδιά παρακολουθούσαν την ταινία». «Οι αστυνομικοί μπήκαν στις αίθουσες βγάζοντας έξω 19 ανήλικους, 4 από τους οποίους παρακολουθούσαν την ταινία, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους», συμπληρώνει για το περιστατικό.

Αναφέρει, επίσης, και το νόμο του 2010 (που έχει την υπογραφή του Γιάννη Ραγκούση) ο οποίος επιβάλει πρόστιμο έως 10.000 ευρώ σε εκείνους που επιτρέπουν την είσοδο ανηλίκων σε ακατάλληλες ταινίες.

Επίσης, σχολίασε και την καυστική ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καταδιώκει τον Joker».

Αναφέρει μάλιστα και την καταδίκη του συμβάντος από πλευράς ΥΠΠΟΑ, όσο και στην οργή της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη για την πολιτική έκταση που έλαβε το θέμα. «Η Λίνα Μενδώνη επέκρινε επίσης τον Τσίπρα για την πολιτικοποίηση» του γεγονότος», καταλήγει το Euronews.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα