ΑρχικήΕπικαιρότηταΘέμης Σοφός- δικηγόρος Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «30 μπουνιές δέχτηκε στο πρόσωπο- Της έσπασε...

Θέμης Σοφός- δικηγόρος Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «30 μπουνιές δέχτηκε στο πρόσωπο- Της έσπασε τα δάχτυλα» (video)

Απίστευτα και σοκαριστικά στοιχεία αποκάλυψε πριν λίγη ώρα για την άγρια επίθεση και τον  ξυλοδαρμό που δέχτηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θέμης Σοφός.

«Ο Απόστολος Λύτρας χτύπησε με 30 μπουνιές τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στο αυτοκίνητο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Από την αγριότητα των χτυπημάτων της προκάλεσε κατάγματα στα δάχτυλα, γιατί με τα χέρια της έκρυβε το πρόσωπό της για να προστατευτεί».

Ο κ. Σοφός, τόνισε ότι αυτό που έχει συμβεί προσβάλλει όλο τον δικαστικό κόσμο.

«Η Σοφία Πολυζωγοπούλου», είπε ο Θέμης Σοφός, «προσπαθεί να συνέλθει από τον βαρύτατο τραυματισμό, σωματικά και ψυχικά», ενώ διέψευσε ότι ζήτησε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Απόστολου Λύτρα, λέγοντας ότι ο μηνυτής δεν έχει αυτή τη δυνατότητα βάσει των όσων προβλέπει η δικονομία.

Δήλωσε ότι ενημέρωσε τη δικαιοσύνη για ότι συνέβη στο σπίτι του θύματος από την πλευρά Λύτρα. «Είναι πολύ μεγάλη η παθογένεια της κοινωνίας μας. Έχουμε φτάσει σε απύθμενα βάθη θράσους και απώλειας της συνείδησης αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μία συμπεριφορά, η οποία, μάλλον είναι και η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα», τόνισε ο κ. Σοφός.