ΑρχικήΕπικαιρότηταΘεσσαλονίκη: «Με βίασαν με υπνωτικό στο ποτό» - Τι καταγγέλλει η 24χρονη

Θεσσαλονίκη: «Με βίασαν με υπνωτικό στο ποτό» – Τι καταγγέλλει η 24χρονη

Στον ανακριτή κατέθεσε χθες η 24χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τρία άτομα σε πάρτι που διοργανώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από αναρτήσεις για το περιστατικό.

Η κοπέλα καταγγέλλει ότι στο ποτό της έβαλαν κάποιου είδους υπνωτικό χάπι, εκείνη ήπιε αρκετή ποσότητα και οι πράξεις έγιναν χωρίς τη θέλησή της και χωρίς τη συναίνεσή της, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Προ ημερών ο 27χρονος επιχειρηματίας που φέρεται ως ένας εκ των δραστών απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει και να επικοινωνεί με την παθούσα.

Ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι μία νέα κοπέλα, που παλεύει να σταθεί στη ζωή και στην κοινωνία. Ο δράστης συνελήφθη, ανέλαβε η Δικαιοσύνη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που προβλέπονται από τον νόμο και η ανάκριση συνεχίζεται», λέει ο κ. Ζιώγας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας ακόμη άνδρας από τη Θεσσαλονίκη με ανάρτηση του την οποία στην συνέχεια διέγραψε, παραδέχθηκε ότι ως ένας εκ των διοργανωτών του πάρτι ήταν αυτός που πίεσε κοπέλες προκειμένου να παραβρεθούν.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού 5αστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στη προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας που ήρθαν από Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά την διάρκεια της, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλοι άνδρες από την Αθήνα οι οποίοι επίσης έχουν απενεργοποιήσει τα προφίλ τους.