Θετική σε κορωνοϊό η ανακρίτρια της Novartis μετά από επαφή της με τον Καλογήρου

8 mins read

Θετική σε κορωνοϊό βρέθηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού  Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.
Η ανακρίτρια είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα λόγω του ότι είχε έλθει σε επαφή με τον πρώην υπουργό  Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου. Χθες, η κυρία Αλεβιζοπούλου  ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό μετέβη στο νοσοκομείου «Σισμανόγλειο»  και οι γιατροί μετά τις αναγκαίες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.
Της έδωσαν εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο ο συζύγος της και τα δύο παιδιά της. Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα  τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της. Ακόμη, θετικοί στο COVID-19 ανιχνεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως θετικός ανιχνεύτηκε και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν  προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Facebook Comments