Θρίλερ με τον θάνατο 26χρονης στη Φολέγανδρο – Αναζητούν τον φίλο της

15 mins read

Μια υπόθεση «θρίλερ» εξελίσσεται στη Φολέγανδρο, μετά τον εντοπισμό της σορού μιας 26χρονης γυναίκας και τον φίλο της να αναζητείται.

Όπως όλα δείχνουν οι αρχές προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής η 26χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.

Το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου. Σύμφωνα με το Open, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, τον οποίο αναζητά η οικογένειά του.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή.

Από την πορεία της έρευνας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας φαίνεται να απομακρύνεται. Οι Λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πολύ πιθανό να βρίσκονται μπροστά είτε σε ένα δυστύχημα είτε ακόμα και με μια εγκληματική ενέργεια. Σημειώνεται πως το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά και το πτώμα της γυναίκας, είναι σχεδόν ακατοίκητο, από την πάνω πλευρά του νησιού.

H ανακοίνωση του Λιμενικού

“Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου για την ανάσυρση σορού γυναίκας από τη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή ”ΛΥΓΑΡΙΑ” βορειοδυτικά ν. Φολεγάνδρου. Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με το ιδιωτικό σκάφος ”MY TOY” Τ.Φ. 32, καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 26χρονη. Από τον ιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου της Φολεγάνδρου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Επιπρόσθετα, στην θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκε τσαντάκι που περιείχε ταυτότητα 30χρονου ημεδαπού, φερόμενου ως συντρόφου της 26χρονης, ο οποίος αγνοείται.

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν έρευνες και για την περιοχή απέπλευσαν (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και τέσσερα (04) ιδιωτικά σκάφη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνδράμει με έρευνες από τη ξηρά.

Από το Λιμενικό Σταθμό Φολεγάνδρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς εντοπισμό του 30χρονου.”

Facebook Comments

Τελευταία Νέα