ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι γράφει ο Καλαϊτζίδης για το μέλος του Ρουβίκωνα που συνελήφθη

Τι γράφει ο Καλαϊτζίδης για το μέλος του Ρουβίκωνα που συνελήφθη

Το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργος Καλαϊτζίδης, σχολίασε στο Facebook για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τις συγκρούσεις που ακολούθησαν και οδήγησαν στη σύλληψη ενός στελέχους τους.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ο σύντροφος μας που συνελήφθη χτές περνάει σήμερα εισαγγελέα και μετά αυτόφωρο τριμελές.Του έχουν βάλει 4 πλημμελήματα:Αντίσταση,εξύβριση, επίθεση κατά αστυνομικού και οπλοκατοχή.

Ο σύντροφος μας συνελήφθη έξω από το καφενείο που περικυκλώθηκε από τα ΜΑΤ και καμία σχέση δεν είχε με την επίθεση που είχε προηγηθεί στην Χ.Τρικούπη όπως γράφουν διάφοροι ελεεινοί των ΜΜΕ.

Χτυπήθηκε άσχημα από τα ΜΑΤ όταν η μια διμοιρία που τον έπιασε των παρέδωσε σε μια άλλη.

Στην ΓΑΔΑ προσήχθησαν 18 άτομα συνολικά και φυσικά “όλως τυχαίως” επέλεξαν να συλλάβουν το μέλος του Ρουβίκωνα.Και όχι μόνο αυτό αλλά του φόρτωσαν και 4 κατηγορίες.
Η σύλληψη του έγινε όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους έξω από το καφενείο.

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι άλλο από τις δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ ούτε και από την κρατική ασφάλεια που φόρτωσε τον σύντροφό μας με κατηγορίες.
Οι απαντήσεις θα δοθούν στον δρόμο.

ΥΓ. Όταν ξυλοκοπούν τα ΜΑΤ έναν άνθρωπο όπως χτές, είναι πάγια τακτική της ασφάλειας μετά να του φορτώνει τις συγκεκριμένες κατηγορίες για να καλύψει τον ξυλοδαρμό που έκαναν οι συνάδελφοι τους πρίν. Η αντίσταση, η επίθεση, η εξύβριση και η οπλοκατοχή, είναι το πακετάκι των πλημμελημάτων που φορτώνετε κάποιος όταν τον έχουν κάνει τόπι στο ξύλο.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=497230800831939&id=100016350693712

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ