ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι λέει ο ψυχολόγος της ΕΛΑΣ για τη μικρή Λυδία και τη...

Τι λέει ο ψυχολόγος της ΕΛΑΣ για τη μικρή Λυδία και τη θανάτωση του σκύλου από τον Μπάμπη

Η ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας που είχε επαφή μαζί με τον καθ΄ομολογίαν δράστη μίλησε στο SKAI.gr και αποκάλυψε ότι θεωρεί πως η πράξη του συζυγοκτόνου ήταν συνειδητή και πως το ίδιο συνειδητά σκότωσε και τον σκύλο τους διαπράττοντας δύο φόνους με σωματική επαφή και με παρουσία του παιδιού του στον χώρο, δείχνοντας απουσία συναισθήματος για την αφαίρεση των 2 ζωών αυτών.

«Νομίζω ότι έγινε πολύ συνειδητά. Ως προ το μυαλό υπήρχε συνείδηση, ως προς το συναίσθημα δεν υπήρχε συνείδηση. Ακόμα και ο τρόπος που την σκότωσε δηλαδή ότι πέθανε στα χέρια του, είχε σωματική επαφή με το θύμα και ότι την δολοφόνησε ενώ ήταν στον χώρο το παιδί τους δείχνει επίσης την απουσία συναισθήματος για την πράξη του φόνου» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως:

«Aκόμα και να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις έναν φόνο μετά δείχνει απουσία συναισθήματος. Διαφαίνεται έντονα αυτό και από το γεγονός ότι πήρε ένα κουτάβι που δεν ήταν καν ενός έτους, και το κρέμασε από την σκάλα για να δικαιολογήσει μια πράξη και να στήσει ένα σκηνικό. Έχει κάνει ήδη ένα φόνο και κάνει έναν δεύτερο. Το κουτάβι το πήραν με την έννοια να μεγαλώσει δίπλα στο μωρό τους. Δηλαδή συμβολικά αν το δει κάποιος αυτό είναι πάρα πολύ άρρωστο».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η κακοποίηση ζώων συνδέεται άμεσα με την κακοποιητική συμπεριφορά στους ανθρώπους.

Αναφερόμενος στο μωρό δίπλα στο οποίο ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν ο ειδικός της ΕΛ.ΑΣ σημειώνει πως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη υποστήριξη. «Είναι πολύ τραγικό ότι αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει θα μάθει ότι ο μπαμπάς του δολοφόνησε την μαμά του. Δεν μπορεί να κρατηθεί κρυφό. Θα δει δημοσιεύματα της εποχής. Ένας πολύ δύσκολος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος την ζωή του και αυτό ίσως είναι το πιο τραγικό από όλα πέρα από την δολοφονία του ίδιου του θύματος».