Την Τρίτη η δίκη του τσολιά- αρνητή: «Δεν είμαι ψεκασμένος» (video)

14 mins read

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η δίκη του τσολιά-αρνητή, που τον μήνυσε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, Θανάσης Κατσίμπελης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr ο Αλέξανδρος Μαγκότσος, δεν αλλάζει άποψη και θα βρεθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης, συνοδευόμενος του δικηγόρου του.

Σήμερα αφότου τελείωσε η πρώτη διαδικασία μιλήσανε στον τοπικού τύπο για το θέμα που έχει προκύψει.

Δείτε το video:

Τι προηγήθηκε

Ο τσολιάς-αρνητής οδηγήθηκε το μεσημέρι στα Δικαστήρια Πύργου, αφού πρώτα του είχε υποβάλει μήνυση ο ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης και τη σύλληψή του, για την μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων

Μιλώντας στο Live News στο Mega ξεκαθάρισε ότι «Δεν είμαι ψεκασμένος, δεν είμαι αρνητής, είμαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και θα το κερδίσω το δικαστήριο». Ο Διευθυντής από την άλλη τόνισε πως «Έστειλε πάλι το παιδί του χωρίς μάσκα με αποτέλεσμα πάλι να εφαρμόσουμε τη διαδικασία του πρωτοκόλλου»

Το παιδί έμεινε για ώρες απομονωμένο σε μια άδεια αίθουσα, καθώς χωρίς μάσκα δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματα.

«Το παιδί του αυτή τη στιγμή είναι σαν είναι σε τιμωρία. Στον ειδικό χώρο και να μην μπορεί να πάει με τα’ άλλα τα παιδάκια. Το παιδάκι είναι τρομοκρατημένο και χειραγωγημένο. Γι’ αυτό ζητάμε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» συμπλήρωσε ο διευθυντής του σχολείου.

Το παιδάκι στεναχωριέται γιατί του λένε «εσύ είσαι εδώ μέσα το κρούσμα, εσύ θα μας κολλήσεις όλους». Και το βάζουν σε μια άκρη και παθαίνει ψυχολογικό το παιδί μου, λέει ο πατέρας.

Εντύπωση ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως τις δύο προηγούμενες μέρες η μαθήτρια παρουσιάστηκε στο σχολείο της φορώντας κανονικά μάσκα. «Χτες και προχτές φορούσε κανονικά τη μάσκα και σήμερα απαιτούσε να του χορηγήσουμε ειδική μάσκα FFP2».

Οι αναρτήσεις του πατέρα στα social media ήταν εκείνες που ξεχείλισαν το ποτήρι, με τον διευθυντή του δημοτικού να υποβάλλει μήνυση και να ζητά την ποινική του δίωξη.

«Με καλεί αστυνόμος, πρόκειται για σύλληψη αυτόφωρο. Δεν υπάρχει θέμα να κάνω πίσω. Εδώ πρόκειται για τη ζωή του παιδιού μου».

 

Facebook Comments