ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο αργότερο έως τη Δευτέρα η απόφαση για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη

Το αργότερο έως τη Δευτέρα η απόφαση για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη

Ολοκληρώθηκε η δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο, με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη και η απόφαση θα ανακοινωθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα.

Το δικαστήριο πιεζόταν να βγάλει την απόφαση πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Γιατί εάν προκηρυχθούν οι εκλογές σταματά η λειτουργία του ειδικού δικαστηρίου. Εάν δεν έβγαινε τώρα η απόφαση θα έπρεπε το Ειδικό Δικαστήριο να περιμένει να συγκροτηθεί η νέα Βουλή και τον Ιούνιο πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέλη του. Εάν δεν έσπευδαν για την απόφαση, μπορεί να μην έβγαινε η ετυμηγορία, γεγονός που το είχε καταστήσει σαφές η Πρόεδρος του Ειδικού δικαστηρίου

«Ξεπέρασε το μέτρο»: Σύσσωμες οι δικαστικές ενώσεις καταδικάζουν τον δημόσιο λόγο Πολάκη

Την ίδια ώρα σχεδόν σύσσωμες οι δικαστικές ενώσεις καταδικάζουν το δημόσιο λόγο του Παύλου Πολάκη, θεωρώντας ότι η επίμαχη ανάρτησή του, ξεπέρασε το μέτρο και τα όρια. Άλλοτε ως πρόσωπα και άλλοτε ως συνδικαλιστικές ενώσεις αποδοκιμάζουν το ύφος, το περιεχόμενο αλλά και την προσπάθεια του κ. Πολάκη, όπως λένε, να χλευάσει τους θεσμούς και για αυτό, θεωρούν επιβεβλημένο να του δώσουν απάντηση. Στο ίδιο πνεύμα κινείται ακόμη και ο Πρόεδρος του ΔΣΑ και είναι από τις σπάνιες φορές που παρατηρείται μία κοινή στάση του νομικού κόσμου.

 

 

Πηγή ΕΡΤ