ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο κίνητρο: Ο Κουσουλός αποκαλύπτει την ολέθρια σχέση Μάνου- Ρούλας που οδήγησε...

Το κίνητρο: Ο Κουσουλός αποκαλύπτει την ολέθρια σχέση Μάνου- Ρούλας που οδήγησε σε 3 θανάτους

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ήταν καλεσμένος ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός και προχώρησε στην αποκάλυψη τεσσάρων άγνωστων-κομβικών σημείων για την σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, συμπληρώνεται το πάζλ των αιφνίδιων επεισοδίων της Τζωρτζίνας, ενώ μαρτυρούν πως και τα άλλα δύο παιδιά μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους από εγκληματική ενέργεια.

Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν τον πρώτο μεγάλο καυγά λίγες μέρες πριν πεθάνει η Μαλένα

Μέχρι και τον Απρίλιο του 2019 που πέθανε η Μαλένα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, το ζευγάρι είχε μία πολύ καλή σχέση. Η 3,5 ετών κόρη τους μέχρι  τότε νοσηλευόταν σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας και οι γιατροί είχαν πει πως για ένα μεγάλο διάστημα θα έπρεπε να φιλοξενηθεί σε ξενώνα προκειμένου να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Τότε έρχεται και η πρώτη διένεξη στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως θα έπρεπε εκείνη μαζί με τη Τζωρτζίνα να μετακομίσουν στην Αθήνα, ενώ εκείνος θα έμενε πίσω στην Πάτρα για να συνεχίσει να δουλεύει. Η μητέρα των παιδιών αντέδρασε έντονα στην ιδέα αυτή, καθώς ήθελε τον Μάνο κοντά της. Ξαφνικά στις 13 Απριλίου η Μαλένα, ενώ είχε εξαιρετικές ιατρικές εξετάσεις, πεθαίνει μέσα στο νοσοκομείο. Πλέον, διερευνάται ο θάνατός της.

Τρεις μέρες πριν πεθάνει η Ίριδα, ο Μάνος φεύγει από το σπίτι

Δύο χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2021 πεθαίνει η 6 μηνών Ίριδα. Όπως έχει καταθέσει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, τρεις μέρες πριν τον θάνατο του μωρού υπήρξε ένας πολύ μεγάλος καυγάς με τη σύζυγό του στο σπίτι, εξαιτίας του γεγονότος ότι εκείνη τον απάτησε. Τότε, ο πατέρας των παιδιών μαζεύει τα πράγματά του, φεύγει και πάει να μείνει στο σπίτι των γονιών του. Στις 21 Μαρτίου, το βρέφος, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας νωρίτερα, πεθαίνει στην κούνια του.

Εκεί το βρίσκει η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την αδερφή της, όπως έχουν ισχυριστεί. Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει για τρεις ημέρες στο σπίτι αλλά ξεκινά και τη διαδικασία για το διαζύγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θέλει να είναι συναινετικό το διαζύγιο αλλά να πάει σε αντιδικία.

Η Τζωρτζίνα παθαίνει το πρώτο επεισόδιο και το διαζύγιο μπαίνει στον «πάγο»

Ωστόσο, η διαδικασία του διαζυγίου δεν προχωράει περαιτέρω, γιατί η Τζωρτζίνα στις 8 Απριλίου του 2021 παθαίνει το πρώτο της επεισόδιο. Το ζευγάρι επανενώνεται και μένει μαζί για 9 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, οι σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη με τα πεθερικά του δεν είναι καθόλου καλές. Τους είχε απαγορεύσει την είσοδο στο σπίτι, ενώ δεν τους άφηνε να επισκεφτούν και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα κάνει μία τυπική μαγνητική εξέταση. Δύο μέρες πριν, είχε συμβεί ένα άλλο επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα ότι θα είναι μαζί για τη Τζωρτζίνα, αλλά θα μένουνε σε ξεχωριστά σπίτια. Μετά τη μαγνητική, το κοριτσάκι παρουσιάζει νέα αλεπάλληλα επεισόδια και δώδεκα μέρες αργότερα καταλήγει.

Ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δηλώνει πως όλα αυτά διερευνώνται πλέον από τις αρχές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να ήταν μία άψογη μητέρα μπροστά στον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά να μετατρεπόταν σε κάποια άλλη, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε προσπάθειες για να την χωρίσει.

Αιχμές Δήμητρας Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη: «Την ημέρα της ανακοπής έμεινε για λίγες ώρες με τη Τζωρτζίνα»

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι Σάββατο μεσημέρι και η Ίριδα πέθανε Κυριακή πρωί. Δεν ήμουν παρούσα σε κάποιον καβγά, πήγα αφότου με κάλεσε η Ρούλα» αποκαλύπτει για την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα στην κούνια της. Ενώ όπως λέει η Τζωρτζίνα ήταν πράγματι απόμακρη από τον πατέρα της,αλλά η ίδια δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο.

«Από τη στιγμή που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε μία άρνηση απέναντί του» ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το πότε ξεκίνησαν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας στον ύπνο και απάντησε πως συνέβη ξημερώματα της 8ης Απριλίου 2021, όπου ήταν παρούσα η ίδια, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ήρθε η Ρούλα, μου είπε το παιδί σε ζητάει, μου λέει πως τινάχτηκε στον ύπνο της και όταν την ρώτησα (τη Τζωρτζίνα) τι έγινε μου απάντησε πως είδε ένα κακό όνειρο» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποφεύγοντας να αναφερθεί στο όνειρο.

«Της είπα να ηρεμήσει, μου είπε πως την πονάει η πλάτη της, σαν να έχει σκάσει βόμβα, την πονάει το στήθος της, η κοιλιά της, ξάπλωσε να κοιμηθεί λίγο ακόμη και μετά από είκοσι λεπτά επανέλαβε το ίδιο επεισόδιο, εγώ όμως είχα ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και έβλεπα και η Ρούλα ήταν ξύπνια, μαζί μου, το παιδί έκλαιγε και της λέω έντάξει θα πάμε στο νοσοκομείο,αλλά πρόσεχε γιατί θα σου κάνουν ένεση, το σκέφτηκε λίγο και μας είπε, όχι να πάμε» λέει η αδερφή της κατηγορούμενης.

Κατόπιν, μετέφεραν το παιδί στο Καραμανδάνειο και ύστερα από δύο ώρες πήγε και ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως λέει η ίδια.

Σε ό,τι αφορά την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, η αδερφή της 33χρονης κατηγορουμένης αναφέρει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μείνει για λίγες ώρες μαζί με το παιδί.

«Προσπαθούσαν να φέρουν τη ζωή του παιδιού σε φυσιολογικά επίπεδα, να μην του φέρονται σα να είναι ένα παιδί που δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον και με τη βοήθεια ειδικών προσπαθούσαν να τη φέρουν σε μία κατάσταση όσοκαλύτερη γινόταν» περιέγραψε αναφορικά με την τετραπληγία της Τζωρτζίνας, ενώ συμπλήρωσε πως οι γονείς προσπαθούσαν να είναι μία δεμένη οικογένεια για τη Τζωρτζίνα.

«Μέχρι και τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μετά τη κηδεία εγώ γνωρίζω πως ήταν καλά» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με τη σχέση των γονιών.