ΑρχικήΕπικαιρότηταΤόλης Βοσκόπουλος: Ο άρχοντας που έδινε τα πάντα στις γυναίκες που λάτρεψε

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο άρχοντας που έδινε τα πάντα στις γυναίκες που λάτρεψε

Η μεγάλη φωνή του λαϊκού τραγουδιού, η φωνή του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου, πλέον θα ηχεί στην γειτονιά των Αγγέλων. Από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και της γενιάς του, όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι  θαυμαστές του τον αποκαλούσαν Πρίγκιπα.

Μια σπουδαία, ζεστή φωνή που μιλούσε στις καρδιές όλων αλλά και ένας «αρσενικό παλαιάς κοπής» που έδινε τα πάντα στις γυναίκες που είχε δίπλα του.

Στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της αλλά και με τη γνωστή ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ Εραστές του ονείρου.

Ο Τόλης έχει κάνει τέσσερις γάμους

Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά (1986) (η οποία το 2021 αναγνωρίστηκε επισήμως από το δικαστήριο ότι δεν είναι η κόρη του) (1990 – 1996) και την πρώην ηθοποιό και πρ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με την Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Ο γάμος με την Μαρινέλλα 

Τον Δεκέμβριο του 1975, η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύονται στο διαμέρισμα που διατηρούσε η τραγουδίστρια στο Παγκράτι.

Στον μυστικό γάμου του ζευγαριού, ήταν μόλις 6 καλεσμένοι, ανάμεσά τους, το ζεύγος Κατσαρού που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδερφή της Μαρινέλλας. Η μεγάλη ελληνική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου είχε μόλις βγει από μία σχέση με τον Φρέντυ Σερπιέρη με τον οποίο είχαν αποκτήσει την κορούλα τους, Τζωρτζίνα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τόλης Βοσκόπουλος: Ο γάμος με τη Μαρινέλλα, ο χωρισμός, η αρρώστια και η δύσκολη συμβίωση!!! - Ειδήσεις - Athens magazine

«Στο δεύτερο γάμο μου με το Βοσκόπουλο, είχαμε μόνο έξι καλεσμένους κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλού τζήν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζήν παντελόνι. Παντρεύτηκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά πού ήρθε εκεί, οι κουμπάροι- μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του- ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα-που είχε τη “Νεράϊδα- μαζί με τον άντρα της», έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της για το γάμο της με τον Τόλη.

Η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησαν μαζί 8 χρόνια. Η σπουδαία ερμηνεύτρια ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που είχε το θάρρος να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου στα χρόνια του 70′. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην Τζωρτζίνα και έζησαν μαζί σαν οικογένεια. Μάλιστα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα σπάνιο στιγμιότυπο του Τόλη με την τότε σύζυγό του, Μαρινέλλα και την κορούλα της, Τζωρτζίνα.

«Όταν γνώρισε τη Ζωή Λάσκαρη ξέχασε σπίτι, δουλειά και τα πάντα και έφυγε μαζί της»

Ζ. Λάσκαρη – Τ. Βοσκόπουλος: Σπάνιες photo από το θυελλώδη έρωτα που έσβησε νωρίς | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Όπως γράφει η αδερφή του μεγάλου τραγουδιστή σε ημερολόγιο που κρατούσε για τους έρωτες του, ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε σφόδρα τη Ζωή Λάσκαρη σε βαθμό τρέλας.

25 ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ideas | τραγούδια, τραγουδιστές, διασημότητες

«Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο ”Μαριχουάνα Στοπ”. Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή.

Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της» γράφει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου για τον έρωτα που σήμανε και το τέλος του γάμου του με τη Στέλλα Στρατηγού.

Η ιστορία με τη Λάσκαρη κράτησε τρία χρόνια που ήταν γεμάτα με πάθος και έρωτα, ωστόσο όπως αναφέρεται στα απόρρητα αυτά έγγραφα που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα News, το όνειρο πήρε τέλος καθώς ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

Βοσκόπουλος-Λάσκαρη: Η άγνωστη ιστορία μιας σχέσης | Gossip-tv.gr

Μεταξύ αυτών που συμπαραστάθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν και η Μαρινέλλα.

Ο έρωτας με την Άντζελα Γκερέκου που άφησε εποχή 

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα Γκερέκου πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα παρέα με το Γ.Βαρδινογιάννη , ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπερνάει τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπε όλο νόημα: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η γνωριμία, ο γάμος και ο «ανεπανάληπτος» έρωτας με την Άντζελα Γκερέκου | in.gr

Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν πριν από 25 χρόνια στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, η οποία συνοδεύει από πολύ νωρίς τους γονείς της σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες δίνουν το «παρών».

Βοσκόπουλος-Γκερέκου σε ταβερνάκι στη Χαλκίδα: Πώς είναι σήμερα ο Τόλης. Σπάνια εμφάνιση [φωτο]

Η τελευταία ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου μαζί του 

Την Πρωτομαγιά, η σύζυγός του είχε ανεβάσει ένα παλαιότερο εξώφυλλο περιοδικού με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά. “Όπως τότε! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία κ αγάπη!” είχε γράψει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ