ΑρχικήΕπικαιρότηταΤουρκική εφημερίδα δείχνει τον Μητσοτάκη ναυαγό και τον Παρθενώνα να βουλιάζει

Τουρκική εφημερίδα δείχνει τον Μητσοτάκη ναυαγό και τον Παρθενώνα να βουλιάζει

Η τουρκική προκλητικότητα οργιάζει ακόμη και στα σκίτσα με την εφημερίδα Takvim να κοροϊδεύει τους ευρωπαΐους ηγέτες Μητσοτάκη, Μακρόν, Μέρκελ.
Τους παρουσιάζει να κολυμπούν, μαζί με τους πολιτικούς αντιπάλους του Ταγίπ Ερντογάν, Κεμάλ Κιλιντζάρογλου και Αχμέτ Νταβούτογλου, στα βαθιά νερά της Μεσογείου, ανάμεσα σε «νάρκες» κορωνοϊού. Γύρω τους είναι ο Παρθενώνας, η Πύλη του Βρανδεμβούργου και ο Πύργος του Άιφελ…
«Με τα μάτια μας στο αέριο και στο πετρέλαιο, η Τουρκία δεν επέτρεψε το ψεύτικο νταηλίκι. Η αποικιακή φλέβα της Ευρώπης ζωντάνεψε. Στο ένα χέρι με ένα καρότο και στο άλλο το ραβδί, προσπάθησε να αδράξει τους ενεργειακούς πόρους της Μεσογείου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Βέβαια αυτό είναι σύνηθες στην Τουρκία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τη Γενί Σαφάκ σήμερα να προαναγγέλλει ότι το Oruc Reis θα κινηθεί βορειότερα και θα φτάσει στο όριο των χωρικών υδάτων της Ρόδου και του Καστελόριζου. Υπενθυμίζεται ότι το Oruc Reis κινείται βάσει μιας Navtex ως τις 12 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να πάρει νέα παράταση ως τις 25 Σεπτεμβρίου.
σκίτσο τουρκία