ΑρχικήΕπικαιρότηταΤους είπαν να εξυπηρετηθούν με e-mail αλλά δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από...

Τους είπαν να εξυπηρετηθούν με e-mail αλλά δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από την ουρά

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες εφαρμόζουν τις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης και παραμένουν στο σπίτι τους για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, οι εκτελωνιστές, παραβλέποντας τις οδηγίες τις ΑΑΔΕ συνοστίζονται ο ένας πίσω από τον άλλο.

Όπως παρουσιάζουν τα Dikaiologitika.gr, δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, όταν με εγκύκλιό του ο κ. Πιτσιλής ενημέρωνε του εργαζόμενους στα τελωνεία ότι οι εκτελωνισμοί θα πραγματοποιούνται αυστηρά κατόπιν ραντεβού.

Αντ’ αύτου αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω όπου εκτελωνιστές στο Γ΄ Τελωνείο Πειραιά συνοστίζονται ο ένας πίσω από τον άλλο, μη κρατώντας την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες, κανείς τους δεν φορά προστατευτική μάσκα. Υπόψιν, χτες το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την απαγόρευση συναθροίσεων σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο 10 και άνω ατόμων.

Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ακολουθούν οι εκτελωνιστές παραβλέπουν τόσο την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ για εκτελωνισμούς κατόπιν ραντεβού όσο και τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης για συναθροίσεις.

Την, Δευτέρα, μάλιστα ο διευθυντής του τελωνείου εκνευρίστηκε κι έκλεισε κάποια στιγμή τις πόρτες, αλλά δώρο άδωρο.

Οι υπάλληλοι του τελωνείου λένε ότι αδυνατούν να φέρουν σε πέρας τις εργασίες που έχουν και ζητούν από τον κόσμο να μην προσέρχεται στο κτίριο και πολλές από τις δραστηριότητες να τις κάνει ηλεκτρονικά.

Πηγή: dikaiologitika.gr