ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγικό-Τρία χιλιόμετρα πριν την πρόσκρουση παρέλαβε τη Ferrari ο Μονογυιός - Συγκλονιστικά...

Τραγικό-Τρία χιλιόμετρα πριν την πρόσκρουση παρέλαβε τη Ferrari ο Μονογυιός – Συγκλονιστικά βίντεο

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, σοκάρουν.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα, υπήρχε η πληροφορία ότι ο οδηγός της κόκκινης Ferrari την είχε αποκτήσει πρόσφατα και οδηγούσε για πρώτη φορά το πανάκριβο supercar. Αργότερα, έγινε γνωστό πως η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο, απέχει μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο του θανάτου του.

Τζώρτζης Μονογυιός – Η συγκλονιστική στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου

Mάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, είχε παραλάβει την καινούργια του Ferrari λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο στη Βούλα που του κόστισε τη ζωή. Και κατευθυνόταν στο σπίτι του για να την παρκάρει. 

Αποκαλύπτεται από την κατάθεση ενός φίλου του θύματος, ενός από τους ανθρώπους που ακολουθούσαν τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού και απεγκλώβισαν τον άτυχο επιχειρηματία από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, λίγο μετά τη σύγκρουση.

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022) όταν ο 45χρνος Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη γυναίκα του, Αθηνά και δυο φίλους του, πήγε σε αντιπροσωπεία στη Βούλα για να παραλάβει την κόκκινη Ferrari του.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο φίλους του άτυχου επιχειρηματία ακολουθούσε τη Ferrari, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού.

Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί πως μερικά λεπτά αφού ο επιχειρηματίας παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, θα σκοτωνώταν, μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, όταν η Ferrari βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στην προστατευτική νησίδα. Από την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, πριν τυλιχθεί στις φλόγες.

Τροχαίο ΣΟΚ στη Βούλα: Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός – Αδερφός της βουλευτή της ΝΔ

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει», αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του θύματος στην κατάθεσή του.

Είναι ο ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και έβγαλαν τον 45χρονο από τα συντρίμμια της Ferrari. «Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», είπε.

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο του τηλεφώνημα - «Θα δεις τι γκάζια έχει το εργαλείο» - Newsbomb - Ειδησεις

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τη στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού καταφέρνει, μετά την πρόσκρουση, να βγεί από το αυτοκίνητο. Λίγο μετά, καθώς είναι σοβαρά τραυματισμένη, καταρρέει.

Ενας ακόμη μάρτυρας του τροχαίου στη Βούλα μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15 βλέποντας τους καπνούς.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε.

 

«Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

Στη συνέχεια μίλησε με τον οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας τα όσα του περιέγραψε είπε ότι του ανέφερε ότι «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

Απαντήσεις για τα αίτια και τον τρόπο του δυστυχήματος θα δοθούν και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.