ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά που ξέσπασε...

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης ήταν μόλις 37 ετών και εργαζόταν στον όμιλο των «Παραπολιτικών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε κατά τις 8:00 για τη φωτιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται σε πρώτο όροφο, επί της οδού Αιγέως.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σημείο βρήκαν τον δημοσιογράφο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον απομάκρυναν από το διαμέρισμα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο «Γεννηματάς». Παρά ταύτα, ήταν ήδη νεκρός.

Η Πυροσβεστική επισημαίνει ότι την ώρα που έφτασε στο διαμέρισμα δεν ήταν ενεργή η φωτιά γι’ αυτό και δεν έγινε κατάσβεση. Ο δημοσιογράφος έφερε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι εκτεταμένα. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την κουζίνα. Εικάζεται ότι είχε βάλει να μαγειρέψει, όμως αποκοιμήθηκε.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Περίπου δύο ώρες πριν τον αδόκητο θάνατό του, ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε δώσει το τελευταίο του ρεπορτάζ, κατά τραγική σύμπτωση για μια άλλη φωτιά σε εγκατελειμμένο κτίριο στην Αθήνα. Οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από την Πυροσβεστική.

Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook:

“Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλο ταξίδι φιλε”.