ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγωδία Τέμπη: Έως την Παρασκευή η απόφαση για τον προϊστάμενο επιθεώρησης του...

Τραγωδία Τέμπη: Έως την Παρασκευή η απόφαση για τον προϊστάμενο επιθεώρησης του ΟΣΕ

Έως την Παρασκευή θα βγει η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, για την προσφυγή κατά του εντάλματος για την προσωρινή κράτηση του προϊσταμένου επιθεώρησης του ΟΣΕ, για την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών ήταν παρών και ο ίδιος ο προϊστάμενος επιθεώρησης του ΟΣΕ μετά από σχετικό αίτημα που έγινε δεκτό. Σε αυτό έδωσε τις εξηγήσεις του, ενώ ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα για να στηρίξει το αίτημα.

Χαρακτήρισε αδικαιολόγητο και μη δίκαιο το ένταλμα ο κ. Γλύκας το ένταλμα προσωρινής κράτησης και μάλιστα ωραία εσείς κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών κ. Δασκαλόπουλος διαφωνεί με την προσφυγή, είπε ότι διαφωνεί ριζικά με την κρίση του προϊσταμένου, ωστόσο την σέβεται και ο ίδιος και βεβαίως ο προϊστάμενος επιθεώρησης.

Σε ότι αφορά την συνέχεια του θέματος μέχρι αρχές Μαΐου, θα κληθούν ειδικοί μάρτυρες να καταθέσουν στον εφέτη-ανακριτή για την συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και νέες διώξεις στα μέσα του επόμενου μήνα. Αρχές του μήνα αναμένεται δε να ολοκληρωθεί και το πόρισμα που έχουν διάταξη ανακριτικές αρχές.

 

 

ΠΗΓΗ ΕΡΤ