ΑρχικήΕπικαιρότηταTripadvisor Travellers Choice Awards: Δύο ελληνικές παραλίες μεταξύ των 10 βιώσιμων παραλιών...

Tripadvisor Travellers Choice Awards: Δύο ελληνικές παραλίες μεταξύ των 10 βιώσιμων παραλιών στον κόσμο για το 2024

Μία πολύ σημαντική διάκριση ήρθε για δύο ελληνικές παραλίες οι οποίες ψηφίστηκαν μεταξύ των 10 βιώσιμων παραλιών στον κόσμο για το 2024.

Πρόκειται για σημαντική διάκριση του Tripadvisor Travellers Choice Awards, καθώς το top-10 των βιώσιμων παραλιών αναδείχτηκε από ταξιδιώτες που έχουν επισκεφτεί όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Οι πιο βιώσιμες παραλίες του πλανήτη κρίθηκαν με βάση πληροφορίες από το πρόγραμμα της Μπλε Σημαίας και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών που συμμετείχαν στην ψηφοφορία του Tripadvisor Travellers Choice Awards.

Για να βγει αυτό το top-10 των πιο βιώσιμων παραλιών στον κόσμο λαμβάνεται υπόψη η ποιότητα του χώρου και ο αριθμός των ψήφων που εξασφαλίζει η κάθε πρόταση.

Στην τέταρτη θέση του καταλόγου με τις 10 κορυφαίες παραλίες βρίσκεται ο Γαλησσάς στη Σύρο και στην όγδοη θέση ο Μύρτος, της Κεφαλονιάς.

Στην πρώτη θέση είναι η Πράια ντα Φαλέσια, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, με τους εντυπωσιακούς κόκκινους βράχους, την λεπτή άμμο και τις εξαιρετικές υποδομές που σέβονται τον περιβάλλοντα χώρο.

Στη δεύτερη θέση αναδείχτηκε η Σπιάτζια ντέι Κόνιγκλι στην Σικελία και στην τρίτη θέση βρίσκεται η παραλία Λα Κόντσα, στην χώρα των Βάσκων, στην Ισπανία. Ακολουθεί ο Γαλησσάς, στη Σύρο και η παραλία Νησί, στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται η παραλία Μελία, της Μάλτας, ακολουθεί ο Μύρτος στην όγδοη θέση και στην ένατη βρίσκεται η Πλάγια Μπλάνκα, στο νησί Λανθαρότε της Ισπανίας.

 

Πηγή: topontiki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ