Τρόμος στο Κέντρο της Αθήνας – Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί με φιάλη υγραερίου

13 mins read

Αλλοδαπός άνδρας απειλεί να τινάξει πολυκατοικία έχοντας στα χέρια του μία φιάλη υγραερίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας έπειτα από καβγά που είχε με τη σύντροφό του σε διαμέρισμα όπου διαμένουν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αλκιβιάδου, πήρε μία φιάλη υγραερίου και απειλεί να ανατιναχθεί στον αέρα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στην πλατεία Βικτωρίας και στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα όπου άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο την πρώην κοπέλα του και ταυτόχρονα να απειλεί ότι θα τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με μπουκάλα υγραερίου.

Το περιστατικό, διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου και υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο άνδρας άρπαξε την πρώην σύντροφό του με την απειλή μαχαιριού από το διαμέρισμά της στο Γαλάτσι όπου διαμένει με την αδερφή της, και την μετέφερε στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκιβιάδου.

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτής

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτής της Αστυνομίας. Μάλιστα, εκεί βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση, ενώ η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί προληπτικά.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο δεν γνωρίζουν εάν όντως ο άνδρας έχει στην κατοχή του μπουκάλα υγραερίου, όπως ισχυρίζεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση για το περιστατικό ανέφερε ότι o άνδρας με καταγωγή από τη Βουλγαρία μπήκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου δυο αδερφών που επίσης κατάγονται από Βουλγαρία, και άρπαξε τη μια, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος. 

Τι αναφέρουν οι γείτονες

Γείτονες αναφέρουν ότι προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ του δράστη και του θύματος, και μετά από 40 λεπτά ήρθε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης απειλεί να σκοτώσει την κοπέλα του και να ανατινάξει την πολυκατοικία

 

Η αστυνομία έχει μπει στην πολυκατοικία

 

Facebook Comments