ΑρχικήΕπικαιρότηταΤσιτσιπάς: «Θα κάνω το εμβόλιο – Δεν ήμουν ποτέ κατά»

Τσιτσιπάς: «Θα κάνω το εμβόλιο – Δεν ήμουν ποτέ κατά»

Ότι σίγουρα μέσα στη χρονιά θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, διευκρινίζοντας πάντως, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι δεν μετανιώνει για όσα έχει γράψει.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός.

Είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή. Έχει ενοχλήσει τους πάντες όλο αυτό με τον Covid» ανέφερε ο κορυφαίος τενίστας.

«Έχω άποψη και θέλω να την εκφράζω»

Για το γεγονός πως είναι Νο8 όσον αφορά στην επίδραση του στον κόσμο ανέφερε ότι είναι τιμή του που μπορεί και βρίσκεται σε μία τέτοια κατηγορία, καθώς και ότι είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του.

Σχετικά με τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε: «Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω».

Για το αν παρακολουθεί ειδήσεις στην τηλεόραση ανέφερε ότι βλέπει ειδήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στη χώρα του. «Μεγάλωσα σε αυτή τη χώρα και έχω πολύ αγάπη για αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.