Υπερήφανος για τις ιδέες του δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος

20 mins read

«Δηλώνω υπερήφανος για τις ιδέες μου» τόνισε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος λίγα λεπτά μετά την πρόταση της εισαγγελέως για αναστολή ποινών σε όλους τους καταδικασθέντες, πλην του Ρουπακιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος λίγες ημέρες μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, προχώρησε σε νέες αθλιότητες υποστηρίζοντας προκλητικά ότι «δεν απεδείχθη ποτέ ότι δόθηκε η οποιαδήποτε εντολή για το οποιοδήποτε έγκλημα».

Ακόμη, ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή στις 7 Ιουλίου του 2019 τους οποίους χαρακτήρισε «ανυπότακτους» ενώ εμφανίστηκε υπερήφανος για τις ιδέες του.

«Μετά την καταδίκη μου, την οποία θεωρώ εντελώς άδικη, αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθύνω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους 165.620 Έλληνες και Ελληνίδες, τους ανυπότακτους μέσα σε μια χώρα στην οποία κυριαρχεί ο ραγιαδισμός, που γύρισαν την πλάτη στην προπαγάνδα και την λάσπη ενός ολόκληρου καθεστώτος και ψήφισαν στις 7 Ιουλίου του 2019 την “εγκληματική οργάνωση”, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μια “εγκληματική οργάνωση”, χωρίς βρώμικο χρήμα, χωρίς οπλοστάσια και χωρίς να αποδειχθεί ΠΟΤΕ ότι δόθηκε η οποιαδήποτε εντολή για το οποιοδήποτε έγκλημα».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «οι αλχημείες ενός βρώμικου συστήματος εξαφάνισαν τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να μην είναι στη Βουλή».

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ευχαριστώ θερμά λίγες ώρες πριν την τελική κρίση και τις σίγουρα αρκετές ακόμη χιλιάδες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και οι αλχημείες ενός βρώμικου Συστήματος, τις εξαφάνισαν προκειμένου να μην είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή. Γιατί σίγουρα θα ήταν πολύ δυσκολότερη η θέση τους για αυτή την καταδίκη εάν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν στην Βουλή».

«Θέλω να ευχαριστήσω και τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, που όλα αυτά τα χρόνια μας τίμησαν με την ψήφο τους και παρασύρθηκαν από μία ύπουλη προπαγάνδα δήθεν για να φύγει η αριστερά και άλλα φαιδρά και γύρισαν την πλάτη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ήταν και αυτοί ένα κομμάτι της Ιστορίας μας και χωρίς πικρία τους απευθύνω την έκκληση να σκεφθούν εάν έπραξαν καλά στις 7 Ιουλίου 2019, επιλέγοντας κόμματα που σήμερα σιωπούν απέναντι στην εθνική ταπείνωση και την παρακμή που συνεχίζεται. Ίσως να είναι καιρός να σκεφτούν καλύτερα τι έπραξαν και που οδήγησαν την χώρα με την επιλογή τους».

«Υπερήφανος για τις ιδέες μου»

Παρά την καταδίκη του ως μέλος στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και παρά τις δολοφονικές επιθέσεις χρυσαυγιτών για πολλά χρόνια, ο φύρερ της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να είναι αμετανόητος δηλώνοντας υπερήφανος για τις ιδέες του.

«Δηλώνω υπερήφανος για τις Ιδέες μου, για τις οποίες αγωνίστηκα από ηλικίας 15 ετών, από το 1972, επί 48 ολόκληρα χρόνια και επιτέλους ας καταλάβουν ότι πολλοί από αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν σήμερα τους “ευαίσθητους” για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αναίσχυντοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, αφού είναι οι ίδιοι που την πολέμησαν με λύσσα και φανατισμό, με λάσπη βρώμικη, συκοφαντίες και ψέματα».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα