ΑρχικήΕπικαιρότηταΒαξεβάνης για υποκλοπές: «Έρχονται νέες αποκαλύψεις την Κυριακή» (video)

Βαξεβάνης για υποκλοπές: «Έρχονται νέες αποκαλύψεις την Κυριακή» (video)

O Kώστας Βαξεβάνης, βγαίνοντας από Εισαγγελία Πρωτοδικών το μεσημέρι της Παρασκευής, προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση ΕΥΠ, Predator και κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento ανέφερε ότι η κατάθεσή του ενώπιον της Εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, υπό το φως του νέου γύρου συγκλονιστικών αποκαλύψεων που θα δημοσιοποιηθούν στο φύλλο της Κυριακής και θα αφορούν τη σχέση του Predator με την ΕΥΠ και τα κοινά πρόσωπα που τελούσαν υπό παρακολούθηση.

Η δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη:

«Επειδή υπήρξε κάποια καθυστέρηση, θα καταθέσω την Τρίτη. Η κ. Εισαγγελέας συμφώνησε ότι πρέπει να καταθέσω υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα έχουμε την Κυριακή στο Documento. Για σας προϊδεάσω, πρόκειται για τη σχέση του Predator με την ΕΥΠ και τα κοινά πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση. Αυτό νομίζω τα λέει όλα, δείχνει αυτό που λέγαμε από την αρχή, το κοινό κέντρο στις παρακολουθήσεις. Predator, EYΠ, κυβέρνηση ήταν εις σάρκα μία με κοινό θέμα παρακολούθησης πολιτικών, πολιτικών προσώπων, διαφωνούντων δημοσιογράφων… Την Κυριακή, εκπλήξεις!»