Viral ντροπής η παρέλαση στη Ν. Φιλαδέλφεια – Γ. Βούρος: «Γελοία υποκείμενα»

8 mins read

Μια ομάδα κοριτσιών, ντυμένων με τα ρούχα της παρέλασης, σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται να παρωδεί το τελετουργικό, κάνοντας βηματισμό αλά… Μόντι Πάιθον.

Στην αρχή ειπώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, ωστόσο το οπτικό υλικό προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς την ώρα του… δρώμενου, μοιάζει να μην τις κοιτάζει κανείς από το κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση, ενώ το βίντεο «κόβεται» σε ένα σημείο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πρόκειται για υλικό μοντάζ.

Η δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης βουρος

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Οργή στο twitter για το «τσίρκο» της Νέας Φιλαδέλφειας

Το αυθεντικό silly walk των Monty Pythons

Facebook Comments