ΑρχικήΕπικαιρότηταΞανά χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου- Παγκόσμιος πρωταθλητής με άλμα 8,22 μ. (video)

Ξανά χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου- Παγκόσμιος πρωταθλητής με άλμα 8,22 μ. (video)

Ο απόλυτος κυρίαρχος, ο Μίλτος Τεντόγλου με καλύτερο άλμα στα 8,22μ. κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά και να κατακτήσει το χρυσό στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στέφθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης αναδείχθηκε νικητής στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη και πρόσθεσε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του.

Ο σπουδαίος αθλητής του Γιώργου Πομάσκι υπερασπίστηκε τον τίτλο του και έστειλε ένας σαφέστατο μήνυμα για τους Ολυμπιακούς. Στο πρώτο του άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε τα 8,22μ., ακολούθησε ένα ακόμα στα 7,94μ., ενώ έκλεισε την πρώτη τριάδα με ένα άκυρο.

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “X”, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για τη νέα “χρυσή” επιτυχία του στον σημερινό τελικό του μήκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Έγραψε σχετικά: “Συγχαρητήρια στον αθλητή και Σημαιοφόρο του Πολεμικού μας Ναυτικού Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος πέτυχε μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα στο άλμα εις μήκος, με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης”.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ

Συγχαρητήρια δέχτηκε ο μεγάλος μα αθλητής και από την πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε: “Για ακόμη μια φορά στην κορυφή του κόσμου! Με τα άλματά σου και τον χαρακτήρα σου, μας γεμίζεις χαρά και υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια Μίλτο”.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ