Ξυλοδαρμός food blogger: Οι νέες αναρτήσεις, το βίντεο και η επίσημη εκδοχή

10 mins read

H food blogger Σταυρούλα Τζαφέρη – όχι Στεφανία, όπως αναφέρεται στα περισσότερα δημοσιεύματα- είχε ανεβάσει την Παρασκευή μία σοκαριστική φωτογραφία στο Twitter όπου φαινόταν πως είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή η τραγική εικόνα ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού από σύντροφο.

Η food blogger που βρίσκεται στην Κρήτη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο. Αστυνομικές πηγές υποστήριξαν ότι «Έχει ήδη εξεταστεί από ιατρό, ιατροδικαστή και ψυχολόγο και πλέον αναμένουμε το πόρισμα για να προχωρήσουμε». «Έπεσα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή» απάντησε σε μία follower που την ρώτησε, συμπληρώνοντας: «Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ».

Η ίδια η νεαρή γυναίκα, χθες ανέβασε και ένα βίντεο στο twitter, με τα σοκαριστικά σημάδια στο πρόσωπό της να είναι ακόμα πιο έντονα. «Να ‘μαι παιδιά… Αυτό σας φαίνεται από πέσιμο;», ακούγεται να λέει με σπαραγμό στη φωνή της.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή food blogger δεν έχει υποβάλλει μήνυση κατά κανενός προσώπου για τον ξυλοδαρμό της.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα