ΑρχικήΕπικαιρότηταΧρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού...

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού (photo)

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μετήχθη στις φυλακές Δομοκού.

Η πρωινή εκπομπή του MEGA παρουσίασε μία φωτογραφία από το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. Στο εν λόγω κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει μπει υποχρεωτικά όπως ορίζεται λόγω κορωνοϊού.

https://www.youtube.com/watch?v=ynPBkdnRjK8

Παράλληλα, πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι στις Φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις Φυλακές Μαλανδρίνου.

Ενημερώθηκε η Interpol για τον Χρήστο Παππά

Την ίδια ώρα οι ελληνικές Αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια εντοπισμού του φυγόποινου Χρήστου Παππά . Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Παράλληλα, οι δικαστικές αρχές έχουν προβεί σε επίσημο αίτημα για την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού. Στο αίτημα, που θα φτάσει σύντομα στο Ευρωκοινοβούλιο, περιλαμβάνεται απόσπασμα της καταδικαστικής απόφασης για τον Γιάννη Λαγό που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με την οποία του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη κατοχή όπλων, χωρίς αναστολή.