ΑρχικήΕπικαιρότηταΥπόθεση Ρέντη: Στον ανήλικο αδερφό του 18χρονου προφυλακισμένου, ανήκει DNA & αποτυπώματα...

Υπόθεση Ρέντη: Στον ανήλικο αδερφό του 18χρονου προφυλακισμένου, ανήκει DNA & αποτυπώματα που βρέθηκαν σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες.

Φαίνεται, όπως αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, να ανήκει στον 16χρονο αδελφό του κατηγορούμενου, ο οποίος είχε δώσει χθες γενετικό υλικό μετά από διάταξη του εισαγγελέα, γιατί ήταν ανήλικος. Υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τους 424 προσαχθέντες που ταυτοποιούνται πάνω σε πειστήρια.

Ακόμη, βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια τρίτου ατόμου, το οποίο θεωρείται σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ωστόσο, δεν μπορεί να ενοχοποιηθεί μόνο με βάση αυτό το στοιχείο, σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται άμεσα νέες εξελίξεις, ενώ ενημερώνεται σχετικά με τα νέα στοιχεία ο εισαγγελέας. Πλέον, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κρατούσε άλλο άτομο, και όχι ο 18χρονος, τη φωτοβολίδα που βρέθηκε, ενώ δεν αποκλείεται να την κρατούσαν δύο άτομα μαζί. Ο νεαρός, σύμφωνα με το Mega, ανέφερε ότι στα δεξιά του, πίσω από αυτοκίνητο, βρισκόταν ένας νεαρός, του οποίου η φωτοβολίδα πήγε προς τον αστυνομικό.