ΑρχικήEurovisionology«Δες µε, µαµά»: Οι συγκινητικοί στίχοι του «Ferto» και η αφιέρωση του...

«Δες µε, µαµά»: Οι συγκινητικοί στίχοι του «Ferto» και η αφιέρωση του Ακύλα στη μητέρα του

Σε κλίμα πανηγυρικό αλλά και μεγάλης συγκίνησης έκλεισε ο τελικός του «Sing for Greece 2026». Με το που ακούστηκε το όνομα του Ακύλα ως νικητή και εκπροσώπου της χώρας, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα — όμως η πιο τρυφερή και όμορφη στιγμή ήρθε λίγο αργότερα.

Η μητέρα του Ακύλα ανέβηκε στη σκηνή με δάκρυα στα μάτια και αγκάλιασε σφιχτά τον γιο της, που ήταν επίσης εμφανώς συγκινημένος.

«Δεν είναι κούκλα;», είπε στη συνέχεια απευθυνόμενος στον κόσμο.

Η εικόνα αυτή μας θύμισε ξανά ότι το «Ferto» είναι γραμμένο τόσο για τη μητέρα του Ακύλα, όσο και για κάθε γονιό που παλεύει για να προσφέρει στα παιδιά του όσα περισσότερα μπορεί.

Η βραδιά έκλεισε με τον Ακύλα να ερμηνεύει το τραγούδι του στη σκηνή με τη μητέρα του αλλά και με όλους τους φιναλίστ που δεν έκρυψαν τα δάκρυα χαράς για τη νίκη του, σε μια μοναδική στιγμή που μας θυμίζει πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και αληθινή ευγένεια, πράγμα που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας.

Οι στίχοι του «Ferto» που είναι αφιερωμένοι στη μητέρα του Ακύλα

Κοίτα, µαµά
Όσα στερηθήκαµε παλιά
Νιώθω πως θα καταφέρω να προσφέρω
Μη µας λείψει κάτι ξανά
Δες µε, µαµά
Αγοράζω να κλείσω κενά
Θα σου πάρω και σένα πολλά
Σπίτια, αµάξια και εξοχικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ