Επιχείρηση επαναφοράς στην κανονικότητα

8 mins read

Το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να αλλάξει άρδην την ατζέντα, μετά το περιστατικό με τον τέως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Πατέρα.

Και αυτό γιατί στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικά αρνητικές και ειδικά στο κοινό που στήριξε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για να επιχειρήσει ρήξη ακριβώς με αυτές τις παθογένειες του ελληνικού κράτους.

Από σήμερα, λοιπόν, στο επίκεντρο της προσοχής θα βρίσκεται η οικονομία, με το φορολογικό να μπαίνει στη Βουλή, το ασφαλιστικό να παρουσιάζεται ως προς τις γενικές του κατευθύνσεις στο υπουργικό και την κυβέρνηση παράλληλα να προβαίνει στον προγραμματισμό των προσλήψεων για το 2020. Άλλωστε, στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι το δυνατό σημείο τους είναι η οικονομία, οπότε θα επιδιώξουν να προτάξουν τα θετικά «μαντάτα» για την παραγωγική Ελλάδα από το φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Για να ξέρετε, πάντως, στο παρασκήνιο «σφάζονται» παλικάρια για το ποιος ευθύνεται για την υπόθεση Πατέρα. Ήδη, τα καμπανάκια στον κάμπο χτυπάνε επικίνδυνα για μερικούς-μερικούς, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση ο υπουργός Υγείας να δεχθεί να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος για τις επιλογές ορισμένων πολιτικών γραφείων της περιφέρειας.

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments