ΑρχικήΕξ απορρήτωνΗ Λίνα και το ψυγείο

Η Λίνα και το ψυγείο

Η εμφάνιση της Λίνας Μενδώνη την περασμένη Παρασκευή ήταν βγαλμένη από τα χειρότερα όνειρα του Μεγάρου Μαξίμου. 
Μια συνέντευξη που ξεκίνησε ως κεντρική πρωτοβουλία, με «χτενισμένη»την εισήγηση της υπουργού εξελίχθηκε σε…καρμανιόλα εκ των απαντήσεων της υπουργού, η οποία ίσως και να…μπερδεύτηκε από την υποβολή δια ψιθύρων από το πλευρό της σε ορισμένες στιγμές (σ.σ. ακούγεται στο ηχητικό υλικό αγαπητή Άννα, προς Θεού).
Η κ. Μενδώνη φρόντισε για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο κρίσης στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει οιαδήποτε απόφαση απομάκρυνσής της. Το Μέγαρο Μαξίμου, όμως, δυσφορεί έντονα για αναφορές της, όπως για τα περί «εξαπάτησης» από τον Δημήτρη Λιγνάδη με την…υποκριτική του τέχνη. Παρουσιαζόμενη ως εξαπατηθείσα, ως μικρό παιδάκι, η κ. Μενδώνη έδωσε πάτημα για ομαδικά πυρά, ακόμα και από ανθρώπους στον χώρο της ΝΔ, ακόμα και κομματικά στελέχη ή και υπουργούς. Και βεβαίως το συμπέρασμα της για τον «επικίνδυνο» Λιγνάδη είχε από μόνο του ενδιαφέρον. Αλήθεια, η κ. Μενδώνη, ως μέλος της εκτελεστικής εξουσίας, απεφάνθη πριν καν το ένταλμα σύλληψης;
Όλα αυτά μπορεί να μην οδηγούν την κ. Μενδώνη στην έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα, αλλά το «ψυγείο» είναι αναπόφευκτο. Για πόσο, μένει να το δούμε. Μέχρι τότε, βλέπω να παίρνει περισσότερη μπάλα ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο υφυπουργός στο Πολιτισμού.
Ο εξ απορρήτων