Η ώρα των πειθαρχικών για τους αρνητές

8 mins read

Η κυβέρνηση έχει δώσει ένα περιθώριο στους υγειονομικούς να έχουν εμβολιαστεί ως την 1η Σεπτέμβρη, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις, όπως αναστολή εργασίας και στέρηση μισθού και εισφορών.

Μέχρι στιγμής αυτό είναι σαφές και η πλειοψηφία των υγειονομικών σπεύδει να εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα όλοι να εκτιμούν ότι τα κενά στο τέλος της ημέρας θα είναι μικρά.

Υπάρχει όμως και ένα κράμα γιατρών-αρνητών που υποδαυλίζουν τις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών, με κορυφαίο παράδειγμα τον Φαίδωνα Βόβολη, καρδιολόγο από την Κηφισιά, ο οποίος έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και ετοιμάζει…κόμμα με όχημα το Facebook. Ας του πει κάποιος, ειρήσθω εν παρόδω, ότι έτσι το προσπάθησε και ο Πάνος ο Καμμένος και του προέκυψε η…Ραχήλ.

Το πρόβλημα ποιο είναι για τον Βόβολη; Ότι μέχρι τώρα έλεγε όσα έλεγε με την κάλυψη του ότι είναι γιατρός και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου. Τώρα, όμως, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα συνεδριάσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και αναμένεται να τον διαγράψει.

Θα ανακόψει αυτό το όποιο ρεύμα του; Τουναντίον, αυτός θα το πουλήσει ως μια νίκη έναντι του συστήματος, το οποίο τον υποχρέωσε εμμέσως να εμβολιαστεί. Όμως, η είδηση είναι ότι όλο και περισσότεροι Ιατρικοί Σύλλογοι…ξυπνούν και ενεργοποιούν τα Πειθαρχικά τους.

Έρχονται ζόρικες μέρες για ορισμένους αντιεμβολιαστές.

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments