ΑρχικήΠολιτικήΠολάκης: «Περιμένω από τον Αμανατίδη να με επανεντάξει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του...

Πολάκης: «Περιμένω από τον Αμανατίδη να με επανεντάξει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στη Βουλή για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προηγουμένως κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή του στην ΚΟ του κόμματος.

Όπως είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του τη Δευτέρα (14/7), απέστειλε επιστολή στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, με την οποία ζητούσε να επανενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αμέσως μετά την εκλογή του Γιάννη Αμανατίδη στη θέση του γραμματέα.

Στην επιστολή του, ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι επιθυμεί την επανένταξή του στην ΚΟ, ώστε να συμμετέχει κανονικά στις εργασίες της και να έχει τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Μετά από δυο χειρουργεία ,(γιατί γιατροί θα είμαστε πάντα) ήρθα Βουλή. Σε λίγο θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να εκλέξει γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το Γιάννη Αμανατίδη.

Χθες έστειλα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλο Ξανθόπουλο το έγγραφο που φαίνεται στη φωτό 2 βάση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναμένω από το Γιάννη Αμανατίδη αμέσως μετά την εκλογή του να στείλει στον πρόεδρο της Βουλής το έγγραφο που θα με επανεντάσσει στην Κ.Ο για να μπορέσω να συμμετέχω στις εργασίες της και να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΟ όταν γίνει αυτή η συνεδρίαση!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ