Οι επαφές του Ανδρουλάκη, ο Στουρνάρας και οι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ

13 mins read

Καλημέρα, φίλοι μου.

* Σήμερα ανοίγω τα φύλλα του Κινήματος Αλλάγης, προκειμένου να σας ενημερώσω για τις υψηλές επαφές που κάνει ο Ανδρουλάκης. Επαφές που δεν έχουν να κάνουν μόνο με πολιτικά στελέχη, που είναι και το λογικό. Βλέποντας και τις προοπτικές που ανοίγονται αλλα και τις διαθέσεις που υπάρχουν, ο Κρητικός αρχίζει να παίζει σε άλλο επίπεδο.

Ηδη έχει συναντηθεί με αρκετά διευθυντικά στελέχη καναλιών. Ιδιαιτέρως, δε, προνομιακές είναι οι σχέσεις του με τον ΑLPHA. Σήμερα, ωστόσο, όπως σας αποκαλύπτω θα περάσει το κατώφλι της Τράπεζας της Ελλάδος και θα συναντηθεί επισήμως με το διοικητή Γιάννη Στουρνάρα και το επιτελείο του. Ο Ανδρουλάκης θα έχει μαζί του Σκανδαλίδη, Κατρίνη και σια. Θα λάβει, δηλαδή, την πλέον έγκυρη ενημέρωση για τα οικονομικά μεγέθη της χώρας.

* Και μιας και ο λόγος για τον Στουρνάρα, να σας πω πως άκουσε πολύ καλά σχόλια για την παρουσία του το βράδυ της Δευτέρας στο Mega. Από την άλλη, επιβεβαιωσε για πολλοστή φορά αυτό που τον χαρακτηρίζει: η αισιοδοξία. Σε κάθε περίπτωση ο Στουρναρας επιμένει ότι μπροστά μας ανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές για την πορεία της οικονομίας. Ίδωμεν.

* Δυο δημάρχους έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, τον Ρούσσο στο Χαλάνδρι και τον Κατωπόδη στον Βύρωνα. Και οι δυο τα έκαναν μαντάρα στη διαχείριση του χιόνια, με την απουσία των τοπικών αρχών να είναι εμφανής και τη γκρίνια των δημοτών για την κατάσταση στα ύψη. Οπότε με τι μούτρα να κάνει κριτική ο Τσίπρας στην κυβέρνηση;

* Και αν στο Μαξίμου είναι πυρ και μανία με τον Πατούλη και τον αδειάζουν εν χορώ οι υπουργοί, στον αντίποδα υπάρχει ικανοποίηση για τον δήμαρχο της Αθήνας. Ο Μπακογιάννης πέρασε τις δύσκολες εξετάσεις, κάτι που αναγνωρίζει το ενίοτε επικριτικό πρωθυπουργικό περιβάλλον.

* Λέτε να έχουμε αύξηση του αριθμού των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ; Το ρωτώ διότι η ανεξάρτητη βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου που αποχώρησε από το ΜεΡΑ25 όλο και κοιτάει προς την πλευρά του Ανδρουλάκη.

Ο τελευταίος, πάντως, είναι πολύ προσεκτικός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ανοίγματα, επιστροφές, μεταγραφές κλπ. “Κάθε πράγμα στον καιρό του”, είναι το μότο του.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα