Απειλές Ρώσου αξιωματούχου κατά του Έλον Μασκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς…»

8 mins read

Μία ανάρτηση που γεννά ερωτηματικά έκανε στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ.

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα», έγραψε ο Μασκ προκαλώντας για ακόμη μία φόρα αναστάτωση στα social media.

Ο Μασκ έχει ισχυριστεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχει απειληθεί από τη Ρωσία επειδή παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου στην Ουκρανία.

Την ερμηνεία αυτή ενισχύουν δύο ξεχωριστές αναρτήσεις του ίδιου του Μασκ. Στην πρώτη κάνει αναφορά σε κείμενο -στα ρωσικά- που εστάλη «στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης» και στη δεύτερη -στα αγγλικά- διαβάζουμε πως γίνεται, πράγματι αναφορά στο δίκτυο Starlink.

«Ο Έλον Μασκ, επομένως, έχει αναμειχθεί στην τροφοδοσία των φασιστικών δυνάμεων στην Ουκρανία με στρατιωτικό εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών. Και γι’ αυτό, Έλον, θα θεωρηθείς υπεύθυνος ως ενήλικας, ασχέτως πόσο κάνεις τον χαζό» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο. Και ο Μασκ σχολιάζει: «Η λέξη ναζί δεν σημαίνει αυτό που φαίνεται να νομίζει ότι σημαίνει».

 

Την ανάρτηση του Μασκ σχολίασε και η μητέρα του, η οποία έγραψε ότι δεν την βρίσκει καθόλου αστεία, με τον Μασκ να της απαντά ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει ζωντανός.

Facebook Comments