Απίστευτο: Με στρατιωτικές παραλλαγές εμφανίστηκε η Ρίζεσπορ (video)

7 mins read

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος τα αδιανόητα πράγματα που έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα της Ρίζεσπορ με την Αλάνιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ότι και να πει κανείς θα είναι λίγο για την εικόνα που είχαν ο προπονητής και οι παίκτες της Ρίσεσπορ, καθώς παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας στρατιωτικές παραλλαγές και μπλε μπερέ.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην Αλάνιασπορ αγωνίζονται τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Μπακασέτας, ο Τζαβέλλας και ο Σιώπης.

Ο τεχνικός της Ρίζεσπορ, Ουνάλ Καραμάν και οι παίκτες του, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας, με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας ν’ αναφέρουν πως ήταν μια κίνηση στήριξης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται στην Συρία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ήταν μια ενέργεια που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπως είχε συμβεί και πριν από μερικούς μήνες, όταν ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας χαιρετούσαν στρατιωτικά στα παιχνίδια με Αλβανία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Πηγή: In.gr

Facebook Comments