Ερντογάν: «Εγώ πήγα στο σχολείο μέσα σε φτώχεια, δεν είχα βιβλία, τετράδια»

8 mins read

Με το πολιτικό θερμόμετρο στην Άγκυρα να βρίσκεται στο «κόκκινο» καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει ψηφοφόρους. Σε μια προσπάθεια του να προκαλέσει συγκίνηση, ο πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρθηκε στα φτωχικά νεανικά του χρόνια.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις επερχόμενες εκλογές στην Τουρκία δείχνουν ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πρέπει να παλέψει για την προεδρία, καθώς προβάδισμα έχει η αντιπολίτευση. Και αυτό μάλλον το λαμβάνει υπόψη του, σύμφωνα με τα όσα είπε κατά την διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές.

«Ξέρεις εμείς πήγαμε στο σχολεία μέσα στη φτώχεια. Δεν είχαμε βιβλία, μολύβια η τετράδια, δυσκολευόμασταν. Το ξέρεις αυτό; Από τους μεγαλύτερούς μας ζητούσαμε κάποιες τυπωμένες σημειώσεις η αντίγραφα βιβλίων. Δεν μας τις έδιναν. Ήδη τα βιβλία δεν μπορούσαμε να τα αγοράσουμε, δεν υπήρχαν» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια ομιλίας του.

«Για τα τετράδια μάς έδιναν ημερομηνία μετά από μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες. Εμείς τι κάναμε; Όταν ήρθαμε στην εξουσία είπαμε η νεολαία μας να μην βασανίζεται έτσι. Να μην έχει τέτοια βάσανα ο κάθε Αχμέτ» πρόσθεσε.

 

Facebook Comments