Ερωτικό σκάνδαλο για τον υπουργό Υγείας της Βρετανίας- Κινδυνεύει η θέση του

12 mins read

Από μια κλωστή κρέμεται η θέση του Ματ Χάνκοκ του Βρετανού υπουργού Υγείας, μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και τον εμπλέκουν σε ερωτικό σκάνδαλο.

Ο Χάνκοκ απεικονίζεται σε τρυφερές στιγμές με την σύμβουλό του. Και δεν είναι μόνο ότι το ενσταντανέ λαμβάνει χώρα έξω από το γραφείο του στο Whitehall και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, αλλά και γιατί τόσο ο Χάνκοκ όσο και η σύμβουλός του είναι παντρεμένοι…με άλλους!

Έτσι, ο Βρετανός υπουργός τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη σύζυγό του αλλά και τη θέση του στο υπουργείο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το αποκλειστικό είναι στο πρωτοσέλιδο της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “THE Sun”. Ο 42χρονος Βρετανός Υπουργός Υγείας φαίνεται να κρατά σφιχτά από τη μέση την 43χρονη Τζίνα Κολαγκαντέλο, και να τη φιλά παθιασμένα.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στον διάδρομο έξω από το γραφείο του, στα κεντρικά γραφεία του Υπουργείου Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαϊου.

Ο Χάνκοκ λέγεται ότι έλεγξε πως ο διάδρομος είναι καθαρός, πριν κλείσει την πόρτα, σταθεί μπροστά της ώστε να μην την ανοίξει κανένας και ξεκινήσει να φιλά την Κολαγκαντέλο.

Η εφημερίδα Sun αναφέρει οτι οι δυο τους είχαν μια σχέση αλλά δεν είναι γνωστό αν παραμένουν κρυφά ζευγάρι μέχρι και σήμερα.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας είναι παντρεμένος για 15 χρόνια με τη σύζυγο Μάρθα και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Η σύζυγός του φάνηκε σοβαρή καθώς έφευγε από το σπίτι του ζευγαριού στο βόρειο Λονδίνο σήμερα το πρωί, αλλά δεν μίλησε στους δημοσιογράφους για την απιστία του συζύγου της.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η 43χρονη εκατομμυριούχος διευθύντρια επικοινωνιών και λομπίστρια είναι μητέρα τριών παιδιών. Εισήχθη ως σύμβουλος του υπουργού, η οποία χρηματοδοτείται από φορολογούμενους,  τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Μάλιστα μια πηγή στην εφημερίδα αναφέρει ότι «Πριν ο Ματ κάνει κάτι μεγάλο, θα μιλήσει στη Τζίνα».

Όμως και εκείνη είναι παντρεμένη. Μάλιστα, ο σύζυγος Oliver Tress είναι ο ιδρυτής του καταστήματος ρούχων Oliver Bonas. 

 

 

Facebook Comments