Έσσεξ: Η αστυνομία συνέλαβε δύο ακόμα άτομα

8 mins read

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε δύο ακόμη άτομα, έναν 38χρονο άνδρα και μια συνομήλικη του γυναίκα από τη βόρεια Αγγλία, με την κατηγορία της συνωμοσίας για διακίνηση ανθρώπων και ανθρωποκτονία αναφορικά με την τραγωδία στο Έσσεξ.

Με βάση λοιπόν τις παραπάνω συλλήψεις αλλά μετά και τη σύλληψη την περασμένη Τετάρτη του Μο Ρόμπινσον, του οδηγού του φορτηγού, στο ψυγείο-κοντέινερ του οποίου βρέθηκαν οι σοροί των 39 Κινέζων μεταναστών- στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας βρίσκονται τρία άτομα.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ ανέφερε «Προχωρήσαμε στην εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης στο Τσέσιρ στο πλαίσιο της έρευνας για τα 39 πτώματα που βρέθηκαν σε ρυμουλκούμενο φορτηγού στο Γκρέις. Ένας 38χρονος άνδρας και μια 38χρονη γυναίκα από το Γουόριγκτον συνελήφθησαν».

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι δύο συλληφθέντες είναι οι δύο τελευταίοι γνωστοί ιδιοκτήτες του φορτηγού, όπου βρέθηκαν νεκροί οι Κινέζοι μετανάστες. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, από το Γουόρινγκτον, την Τζοάνα Μάχερ και τον σύζυγό της, Τόμας. Οι δυο τους είχαν δηλώσει χθες στη βρετανική εφημερίδα ότι είχαν πουλήσει την καμπίνα του φορτηγού πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία, αλλά η αστυνομία έκανε έφοδο στο αξίας 400.000 λιρών σπίτι τους και τους συνέλαβε.

Facebook Comments