Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει απότομα σε υπάλληλο του παλατιού (video)

9 mins read

Η δυσκολία της Μέγκαν Μαρκλ να ακολουθήσει το πρωτόκολλο, η δυσφορία που πάντα της προκαλούσε το Παλάτι και οι κανόνες του, για πρώτη φορά  «πιάστηκαν» στην κάμερα.

Στις εκδηλώσεις μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Χάρι και η Μέγκαν έσφιξαν τα χέρια ανθρώπων που βρέθηκαν στο Ουίνσδορ για να τιμήσουν τη μνήμη της Βασίλισσάς τους.

Η Μέγκαν κάποια στιγμή έλαβε και μια ανθοδέσμη, που προορίζονταν για τις πύλες του κτήματος Berkshire ως φόρος τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Τότε ένας άνθρωπος του παλατιού την πλησιάζει ευγενικά και της λέει ότι τα λουλούδια πρέπει να τοποθετηθούν μαζί με τα άλλα αφιερώματα.

Στο βίντεο, η Μέγκαν φαίνεται να γυρίζει απότομα και να του λέει σε αυστηρό τόνο «Θα τα τοποθετήσω μόνη μου, το εκτιμώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ».

Καθώς μιλάει, είναι φανερό ότι αντιλαμβάνεται την παρουσία κάμερας ή κινητού που την καραγράφει και αλλάζει αστραπιαία τον τόνο της. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην το παρατηρήσουν χρήστες του twitter αλλά και βρετανικά μέσα, που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για κακούς τρόπους.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες:

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, και πάλι μαζί δύο χρόνια μετά, μετά από παραίνεση του πατέρα τους, Βασιλιά Καρόλου.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε να φοράει το Cartier ρολόι της πριγκίπισσας Νταιάνα:

Facebook Comments

Τελευταία Νέα