Κάποιοι θησαυρίζουν στην Amazon από τις θεωρίες συνωμοσίας: Πωλούν «προστατευτικά» για ρούτερ

8 mins read

Ορισμένοι είδαν στον κορωνοϊό και την προσπάθεια κάποιων να τον συνδέσουν με το 5G μια ευκαιρία για να θησαυρίσουν. Έτσι, στο Amazon πωλούνται «προστατευτικά» για ρούτερ, τα οποία υποτίθεται ότι «μπλοκάρουν» το δίκτυο 5G.

Αυτά τα «προστατευτικά» πωλούνται σε διάφορες τιμές– ακόμη και 90 δολάρια- ενώ τα περισσότερα μοιάζουν με μεταλλικό πλαίσιο στο οποίο μπαίνει το 5G. Πάντως, αρκετοί από αυτούς που το αγόρασαν δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι και οι αξιολογήσεις τους έχουν προκαλέσει τη χλεύη χρηστών των social media. 

Οι περισσότεροι αγοραστές διαμαρτύρονται ότι το «προστατευτικό» έκανε πιο αργή τη σύνδεση του ίντερνετ. Το WiFi δεν λειτουργεί αν δεν είσαι στο ίδιο δωμάτιο, γράφει ένας από αυτούς. Άλλος ανέφερε ότι δεν είχε καν σύνδεση ίντερνετ. Στον αντίποδα, υπήρξε και αγοραστής για τον οποίο το πρόβλημα ήταν ότι δεν μειώθηκε καθόλου το σήμα σε κανένα από τα ρούτερ που δοκίμασε το «προστατευτικό». 

Κάποιος ρώτησε «Γιατί να βάλεις το ρούτερ σε κλουβί, όταν μπορείς να πετύχεις το ίδιο πετώντας το και τυλίγοντας το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο», προφανώς κάνοντας πλάκα. Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι «αν τυλίξεις το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρούτερ επειδή δεν μπορείς να δεις».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα