Κίνα: Σκύλος-ήρωας επιχειρούσε για 72 ώρες προκειμένου να σώσει 6 ανθρώπους (video)

6 mins read

Αυτό που διακρίνει τα σκυλιά είναι η αυτοθυσία, μπορούν να δώσουν τη ζωή τους προκειμένου να σώσουν έναν άνθρωπο. Αυτή την φορά ένας σκύλος διασώστης στην Κίνα μέσα στα χαλάσματα έσωσε 6 ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο που έπεσε.

Το όνομά του είναι Bei-Bei και είναι ράτσας Springer Spaniel. Παρά το γεγονός ότι τα σίδερα, τα γυαλιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα μέσα στα μπάζα έκαναν και τα 4 πόδια του γεμάτα πληγές και τον τραυμάτισαν, εκείνος δε σταμάτησε στιγμή να ψάχνει.

Ο Bei-Bei είναι σκύλος που χρησιμοποίησαν τα σωστικά συνεργεία που έψαχναν επιζώντες όταν έπεσε το ξενοδοχείο που στέγαζε ανθρώπους που είχαν μπει σε καραντίνα για τον κορωνοϊο. Έφτασε από τους πρώτους και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Επί 72 ώρες δίχως σταματημό το σκυλί μύριζε και έσκαβε στα χαλάσματα. Τα πόδια του είχαν γίνει μια πληγή αλλά εκείνο συνέχιζε. Μέχρι που έσωσε 6 ανθρώπους. Λίγο πριν σωριαστεί από την κούραση και από του πόνους το πήραν οι διασώστες και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ περιέθαλψαν και τα πληγωμένα του πόδια.

Facebook Comments