ΑρχικήΚόσμοςΝαυάγιο στο Παλέρμο- Daily Telegraph: Νεκροί ο Βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς και...

Ναυάγιο στο Παλέρμο- Daily Telegraph: Νεκροί ο Βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του

Δύτες που ερευνούν τη βυθισμένη, πολυτελή θαλαμηγό του Βρετανού μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς εντόπισαν τα πτώματα των 4 από τους έξι επιβάτες που αγνοούνται, ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Το σκάφος, ιδιοκτησίας της συζύγου του Λιντς, μετέφερε 22 επιβάτες και πλήρωμα και ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του Πορτιτσέλο, κοντά στο Παλέρμο, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph που επικαλείται τον επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Σικελίας, δύο από τα πτώματα που βρέθηκαν σήμερα ανήκουν στον Βρετανό μεγιστάνα Μάικ Λιντς και την 18χρονη κόρη του.


Οι διασώστες δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα προς το παρόν τα ονόματα των ανθρώπων που εντοπίστηκαν νεκροί στο ναυάγιο. Ο σεφ της θαλαμηγού, ο Ρικάλντο Τόμας είχε βρεθεί νεκρός λίγες ώρες μετά τη βύθιση του Bayesian.