Νέα πολιτική στην Virgin Atlantic- Οι άνδρες αεροσυνοδοί μπορούν να ντύνονται σαν τις γυναίκες

8 mins read

Νέα πολιτική στην ένδυση εφαρμόζει και επίσημα η Virgin Atlantic καθώς επικαιροποίησε σήμερα την κατάργηση της απαίτησης η ένδυση να είναι με βάση το φύλο και εισήγαγε σήματα αντωνυμιών, σε μια προσπάθεια να επιτρέψει στο προσωπικό να «φοράει στολές που εκφράζουν την πραγματική του ταυτότητα».

Τι σημαίνει βασικά αυτό; Το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος των αεροσκαφών και των πιλότων, θα μπορούν να επιλέγουν τι θα φορούν. Δηλαδή, ακόμη και οι άνδρες αεροσυνοδοί ή πιλότοι θα μπορούν να φορούν φούστα και οι γυναίκες παντελόνια.

Δίνει δηλαδή, τη δυνατότητα στο πλήρωμα να επιλέξει ποια στολή θα φοράει: την «κόκκινη» επιλογή της εταιρείας, την οποία προηγουμένως φορούσαν οι γυναίκες αεροσυνοδοί, ή την «μπορντό» επιλογή, την οποία φορούσαν οι άνδρες.

Πρωταγωνίστρια στην καμπάνια της Virgin Atlantic μια drag queen

Η ανακοίνωση της Virgin Atlantic έγινε σήμερα στα social media, με την πρωταγωνίστρια του RuPaul’s Drag Race Michelle Visage να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, σε μια προσπάθεια να «αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του εργατικού δυναμικού της». Η αεροπορική εταιρεία θα φτιάξει επίσης προαιρετικές κονκάρδες αντωνυμιών, που θα επιτρέπουν στο προσωπικό – αλλά και στους πελάτες να αποκαλούνται όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Οι κονκάρδες, που είναι διαθέσιμες από σήμερα, μπορούν να ζητηθούν κατά το check-in.

Facebook Comments